Κι όμως έγινε: 65χρονη δάγκωσε αστυνομικό επειδή της έκοψε κλήση

Στην απολογία της η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι αντέδρασε ενστικτωδώς καθώς αισθάνθηκε φόβο όταν την πλησίασε ο αστυνομικός

Σκηνές φαρσοκωμωδίας διαδραματίστηκαν στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής, με πρωταγωνίστρια μια 65χρονη γυναίκα, η οποία δεν δίστασε να επιτεθεί και να δαγκώσει τον αστυνομικό που πήγε να βεβαιώσει παράβαση, λόγω παράνομης στάθμευσης του Ι.Χ. αυτοκινήτου της.

Η γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο της επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχη για απλή σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, όλα ξεκίνησαν όταν η κατηγορούμενη στάθμευσε το αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου, παρόλο που ο δήμος είχε τοποθετήσει πασαλάκια που απαγόρευαν την στάση και την στάθμευση. Όταν οι αστυνομικοί της είπαν ότι θα έπρεπε να της κόψουν κλήση αυτή άρχισε να χτυπά τον έναν από τους δύο και στην συνέχεια τον δάγκωσε στο χέρι.

Άμεσα ο συνάδελφός του πλησίασε τη γυναίκα και της πέρασε χειροπέδες, ενώ ο αστυνομικός που δέχθηκε τη δαγκωνιά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθούν τα εμβόλια που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η γυναίκα όμως δεν συμμορφώθηκε ούτε μετά τη σύλληψή της, καθώς στο αστυνομικό τμήμα συνέχισε να είναι εριστική και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία κατοικίας της και να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς. Ύστερα μάλιστα από έλεγχο που έγινε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε ούτε ασφάλεια οδήγησης, ούτε είχε περάσει ΚΤΕΟ.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη, η οποία δήλωσε ότι έχει υπεύθυνη θέση σε αμερικάνικη εταιρία, ισχυρίστηκε ότι αντέδρασε ενστικτωδώς καθώς αισθάνθηκε φόβο όταν την πλησίασε το αστυνομικό όργανο.

tilestwra