Κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο: Το πανάκριβο αξεσουάρ του Στέφανου Κασσελάκη έκανε όλους να κοιτάνε τα.. χέρια του

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την Κύπρο για μια τριήμερη επίσημη περιηγητική αποστολή, όμως το μαύρο ρολόι που φορούσε έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ρολόι από τον διάσημο οίκο Cartier, το μοντέλο του οποίου είναι το αγαπημένο Santos De Cartier, και η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 10.000 ευρώ. Αυτό το ρολόι αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ για αρκετούς διάσημους σταρ σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι αξέχαστοι Τομ Κρουζ και Κρίστιαν Μπέιλ.

Η σειρά αυτή του Cartier κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τον γαλλικό οίκο το 2020, παρουσιάζοντας το απόλυτο στυλ. Παρόλο που αυτό το μοντέλο κυκλοφόρησε πρόσφατα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και άλλα ρολόγια με τον ίδιο τίτλο μοντέλου στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών στο Instagram, και σε μία από αυτές, αναδείχθηκε με ξεκάθαρο τρόπο το μοναδικό, μοντέρνο ρολόι του, που προσέδιδε ακόμη περισσότερο λάμψη στην εικόνα του. Ενώ ποζάρει μπροστά σε έναν κατεστραμμένο τοίχο στη νεκρή ζώνη, από όπου είναι ορατή η Κατεχόμενη Λευκωσία, το πανάκριβο ρολόι στον αριστερό του καρπό αποτέλεσε το επιστέγασμα της εμφάνισής του.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

 

tilestwra