Κούγιας: «Ο καρκίνος είναι άτιμο πράγμα» – Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του και η συγκίνηση on air

Για την περιπέτεια με την υγεία του μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του συγκινήθηκε και βούρκωσε. Ο ποινικολόγος είπε ότι «ήταν και είναι δύσκολο» και πρόσθεσε ότι έκανε τις τριμηνιαίες εξετάσεις του περιμένοντας με αγωνία το αποτέλεσμα.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Action24 εξομολογήθηκε ότι «ο καρκίνος είναι άτιμο πράγμα αλλά δεν έχω αλλάξει τίποτα και πιστεύω ότι θα ζήσω 150 χρόνια όπως πίστευα και πριν. Και με την πρόοδο που έχει γίνει στην επιστήμη, από ό, τι μου λένε από άλλο θα πεθάνω».

Κατά τη συνέντευξή του ο δικηγόρος βούρκωσε όταν σκέφτηκε τα παιδιά του. Όπως είπε «βούρκωσα γιατί έκανα παιδιά στην ηλικία των 53 και 56 ετών. Μου έστειλε ο γιος μου προχθές ένα συγκλονιστικό μήνυμα και μου είπε κάτι που το λέω και ανατριχιάζω: “Πατέρα, πέθανε ο πατέρας ενός φίλου μου”. Ο πατέρας του ήταν πολύ μικρότερος από εμένα. Σκέφτηκα αυτά που περάσαμε πέρυσι και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, μου είπε ο γιος μου, αλλά μου είπε και κάτι άλλο: «θέλω να μου λες κάθε μέρα ποια είναι η αλήθεια».google news
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News


tilestwra