Κωνσταντίνος Βασάλος: Την ημέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός. Φτιάχνει παστίτσιο και είναι έτοιμος για όλα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ελληνικό Survivor, αποδεικνύεται πως δεν ξεχωρίζει μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για τις μαγειρικές του ικανότητες. Μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram, φαίνεται να παίζει με τις λέξεις και τις εικόνες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει το πακέτο που θα αναζητούσε μια γυναίκα για σύντροφο και για σύντροφο στη ζωή.

Πρόσφατα, ο Βασάλος δημοσίευσε φωτογραφίες του ενώ μαγείρευε παστίτσιο, ένα από τα πιο αγαπημένα και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Με την λεζάντα «τη μέρα νοικοκύρης, βράδυ αμαρτωλός», κατάφερε να προκαλέσει ταυτόχρονα το γέλιο και τη φαντασία των ακολούθων του, δείχνοντας μια πιο πολύπλευρη εικόνα του εαυτού του.

Ο Βασάλος, που θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, φαίνεται να έχει την ικανότητα να συνδυάζει τις δραστήριες μέρες στο γυμναστήριο με τις πιο οικογενειακές και σπιτικές στιγμές. Αυτή η ισορροπία δεν αποτελεί μόνο μέρος της δημόσιας εικόνας που προβάλλει αλλά και μια εκδήλωση της προσωπικότητάς του, προσφέροντας μια εικόνα του σύγχρονου άνδρα που δεν φοβάται να δείξει την ευαίσθητή του πλευρά.

Με τη χιουμοριστική του διάθεση και την ευγενική του συμπεριφορά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν αφήνει αδιάφορο το γυναικείο κοινό που τον ακολουθεί στα social media. Και αν και πολλές τον έχουν στη λίστα των επιθυμητών εργένηδων, εκείνος δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του μοναχικού λύκου που ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό του – και ίσως, στο μέλλον, κάποιας τυχερής συντρόφου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ