Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αγοράζουν βίλα στο Παλαιό Ψυχικό και παντρεύονται τον άλλο μήνα

Κουφέτα θα φάμε μέσα στο 2023 αφού εξαιτίας του δίσεκτου 2024 ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με τη σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα βιάζονται να παντρευτούν αλλά και να στεγάσουν τον έρωτά τους σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, μία πολυτελή βίλα στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι έχει ήδη βρει το σπίτι που θα στεγάσει την οικογένειά τους, μέσω μεσιτικού γραφείου, μία βίλα συγκεκριμένα, η οποία ταιριάζει ακριβώς το απόλυτο γούστο της κυρίας Σιακαβάρα

Ο 83χρονος νομικός επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα και οτι έχει κάνει πρόταση γάμου στη 49χρονη σύντροφό του, εδώ και καιρό.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» δήλωσε συγκεκριμένα, στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ