Λαμία: Γονείς πήραν το νóμο στα χέρια τους και έδεıραν μαθητές που είχαν δεiρει τα παιδιά τους 

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν έναν 16χρονο μαθητή ο οποίος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο

Ένα ακόμη επεισόδιο με συμπλοκή σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λαμία.

Πιο συγκεκριμενα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μαθητές που είχαν σχολάσει και κατέβαιναν την οδό Υψηλάντη, δέχτηκαν επίθεση από γονείς, λίγο πιο πάνω από την “Άνοιξη”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή ήταν σύντομη και ότι δράστες είναι γονείς άλλων παιδιών τα οποία στο παρελθόν είχαν δεχτεί επίθεση από τους συγκεκριμένους μαθητές.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν έναν 16χρονο μαθητή ο οποίος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο.

Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς δέχτηκε αναίτια επίθεση από ενήλικες οι οποίοι πριν είχαν επιτεθεί και σε άλλους μαθητές που προπορευόταν.

Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στη Λαμία έχουν αυξηθεί ανησυχαστικά, όταν μάλιστα εμπλέκονται και ανήλικοι μαθητές. Τώρα βλέπουμε να μπαίνουν στο χόρο και οι γονείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (6/10), υπήρξε συμπλοκή περίπου 30 ατόμων σε πεζόδρομο της πλατείας Λαού. Ένας νεαρός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχε πάνω του μαχαίρι και γκλοπ!

tilestwra