Λεφτά υπάρχουν: Με φόρεμα Βαλεντίνο, η Μέγκαν Μαρλ στη συναυλία της Katy Perry. Πόσο κόστιζε


Στον λαμπερό κόσμο της μόδας και των διάσημων, η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στη συναυλία της Κέιτι Πέρι στο Λας Βέγκας αποτέλεσε πραγματικά έναν οπτικό πόλο έλξης. Φορώντας ένα μίνι φόρεμα του οίκου Maison Valentino με αξία που ξεπερνά τα 5.500 ευρώ, η Μέγκαν έδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη της για την υψηλή ραπτική και την πολυτέλεια. Η επιλογή της να φορέσει ένα τόσο ακριβό και εντυπωσιακό κομμάτι για μια συναυλία μπορεί να φαίνεται υπερβολική για μερικούς, αλλά για εκείνη φαίνεται να είναι απλώς μια ακόμη περίσταση για να αναδείξει την προσωπική της αισθητική.

Αυτό το φόρεμα, ωστόσο, δεν είναι παρά ένα από τα πολλά πολυτελή κομμάτια που κοσμούν την εντυπωσιακή ντουλάπα της Μέγκαν, η οποία περιλαμβάνει επώνυμες δημιουργίες από οίκους όπως Hermès, Chloé, Altuzarra και Chanel.

Η στυλιστική της επιλογή δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα, καθώς η ίδια έχει επιδείξει μια ιδιαίτερη προτίμηση και στα υποδήματα, με αγαπημένους σχεδιαστές όπως ο Christian Louboutin και ο Jimmy Choo, αλλά και στις πιο casual στιγμές της επιλέγοντας παπούτσια από τον οίκο Hermès.

Λεφτά άλλωστε υπάρχουν!



Το διαβάσαμε ΕΔΩ