«Λύγισε» o Ρέμος μιλώντας για τον Καρρά – «Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη μίλησε ο Αντώνης Ρέμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σε ένα διάλειμμα από το live του Fame Story, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την κριτική επιτροπή της μουσικής ακαδημίας, ενώ «λύγισε» όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την τηλεφωνική παρέμβαση-έκπληξη που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στον αέρα ο Βασίλης Καρράς.

Δείτε το βίντεο

«Στην κριτική επιτροπή έχουμε ένα ωραίο παρεάκι, συμφωνούμε, διαφωνούμε αλλά εκτιμά ο ένας τον άλλον. Στο τελευταίο live δεν θα με δείτε μόνο να χορεύω. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον Light να τραγουδήσει ένα λαϊκό και εγώ να κάνω breakdance. Ο Light δεν ξέρει πως έχω “φάει” του ώμους μου στα πεζοδρόμια να χορεύω breakdance», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος χαριτολογώντας.

«Επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μου άνθρωπος, προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τραγουδώντας», ανέφερε συγκινημένος ο τραγουδιστής, χαρακτηρίζοντας την περιπέτεια της υγείας που περνά ο δημοφιλής ερμηνευτής ως μία κακή παρένθεση, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα την ξεπεράσει σύντομα.

«Συνεχίζονται τα live και αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται πιο άγρια», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αντώνης Ρέμος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα θέμα περί κόντρας με την Ελένη Φουρέιρα, στον απόηχο της διαφωνίας τους στο live του Fame Story την προηγούμενη εβδομάδα.

tilestwra