Μάνος Δασκαλάκης: Χωρίς τους δικηγόρους του στην δεύτερη δίκη κατά της Πισπιριγκου
Ο Μάνος Δασκαλακης αιτήθηκε παροχή νομικής βοήθειας, αφού αδυνατεί λόγω οικονομικής κατάστασης να διατηρήσει τους δικηγόρους του.

Χωρίς τους δικηγόρους του Δημήτρη Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Καράμπελα θα παρασταθεί αύριο ο Μάνος Δασκαλάκης στη δεύτερη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

Ο Μάνος Δασκαλακης αιτήθηκε παροχή νομικής βοήθειας, αφού αδυνατεί λόγω οικονομικής κατάστασης να διατηρήσει τους δικηγόρους του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δικηγόρων:

Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.
Η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες.
Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή