Μίλησε και τους «έβγαλε» λάθος: O Καπουτζίδης πήρε θέση για το ζεύγος Κασσελάκης-Τάιλερ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Λάθος που ασχολούμαστε με τα παιδιά που θέλει να κάνει ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ»

Αναφορικά με όλους και με όλα έκανε λόγο ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα του «Talk Radio 98,9», καθώς σε κουβέντα που είχε με τον παρουσιαστή του σταθμού αναφέρθηκε στις αντιδράσεις για τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι θέλει 2 παιδιά, αλλά και τον νόμο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα, ο γνωστός καλλιτέχνης ουσιαστικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι στήριξε σε αυτό το θέμα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ανέφερε ότι όλοι συζητάμε για τα «παιδιά» του Κασσελάκη την ίδια ώρα όπου υπάρχουν παιδιά χωρίς χαρτιά και κανείς δεν μιλάει για αυτά. Συν τοις άλλοις δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός ότι όλοι κατηγορούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θέλει 2 αγόρια.

Πριν πει όμως όλα αυτά, πρώτα έκανε σχόλιο για την αισχρή δήλωση του Αχιλλέα Μπέου: «Εγώ γελάω που σας φαίνονται παράξενες οι δηλώσεις Μπέου.  Εμείς προσπαθούμε να σας το πούμε αρκετά χρόνια. Αυτές τις δηλώσεις τις κάνει ένας άνθρωπος με την στήριξη του 55%. Υπάρχει ένα 45% που δεν μπορεί να σε βοηθήσει γιατί είναι αδύναμο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την τεκνοθεσία και τα παιδιά χωρίς χαρτιά: «Υπάρχουν παιδιά που αυτήν την στιγμή δεν έχουν χαρτιά. Την κηδεμονία στα ομόφυλα ζευγάρια την έχει ο ένας γονιός, στον άλλον δεν του επιτρέπεται να συνοδεύσει το παιδί του στον γιατρό, ούτε να το δει στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες. Υπάρχουν συνέχεια εμπόδια στην καθημερινότητά του. Ακόμα και στην κληρονομιά.

Εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα παιδιά που θέλει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ και δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά που ήδη είναι υπαρκτά και ζουν απροστάτευτα. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του για τεκνοθεσία μόνο αγοριών, άλλη ιστορία αυτό.

Όταν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά, πώς μπορούμε να λάβουμε αντιπυρικά ή αντιπλημμυρικά έργα; Ζούμε σε μια εποχή που μαθαίνει ο άλλος ότι δολοφονήθηκε μια τρανς και φτιάχνει ανέκδοτα. Είναι ο μοναδικός τρόπος η πολιτεία να ζητήσει συγνώμη και μια αναγνώριση. Είναι το χάδι που μπορεί να δίνει μια κοινωνία. Να δει τα προβλήματα του κάθε παιδιού.»

tilestwra