Μαίρη Βιτινάρος: Η θέα από το ξενοδοχείο της στο Σίδνεϊ είναι σαν τουριστικός οδηγός. Ζαλίζει

Η καλύτερη θέα που μπορείς να απολαύσεις από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Σίδνεϊ είναι αναμφίβολα αυτή του παγκοσμίως διάσημου λιμανιού του Σίδνεϊ (Sydney Harbour). Αυτή η εντυπωσιακή θέα περιλαμβάνει το ορόσημο της πόλης, το Όπερα Χάους του Σίδνεϊ, με την μοναδική του αρχιτεκτονική που μοιάζει με πανιά σε ανοιχτή θάλασσα, καθώς και την επιβλητική Γέφυρα του Λιμανιού του Σίδνεϊ (Sydney Harbour Bridge).

Αυτή τη θέα απολαμβάνει η Μαίρη Βιτινάρος, μοντέλο και instructor του Next Top Model Ελλάδας η οποία βρίσκεται στη Χώρα στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε την Αυστραλία για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους!

Πρόσφατα με ένα Story στο instagram δημοσίευση τη θέα από το ξενοδοχείο της στο Sydney

Από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθώς το ηλιοβασίλεμα απλώνεται στον ορίζοντα, τα χρώματα του ουρανού μεταβάλλονται σε ένα θέαμα ονειρεμένων αποχρώσεων, δίνοντας έναν μαγευτικό τόνο στα δύο αυτά αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα. Ένα θέμα που μπορεί να σε κρατήσει ένα ολόκληρο 24ωρο απλά να κάθεσαι στο δωμάτιο ξενοδοχείου και να χαζεύεις τη θέα προς την πόλη.

Η θέα αυτή είναι ιδιαίτερα αγαπητή τόσο σε τουρίστες όσο και σε ντόπιους, προσφέροντας μια πανοραμική εικόνα της πόλης που συνδυάζει την φυσική ομορφιά και την αρχιτεκτονική αρτιότητα.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ