Μαζί κι ερωτευμένoι εδώ και 25 χρόνια: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Ρένιας Λουιζίδου σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία τους

Ρένια Λουιζίδου: Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει με τη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» μία «θεϊκή» όπως την χαρακτηρίζει o Alpha κωμωδία. Όταν δείτε το τρέιλερ της σειράς, θα διαπιστώσετε πώς μάλλον πρόκειται να ζήσουμε μία μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της ηθοποιού.

Ρένια Λουιζίδου: Κλείνει 25 χρόνια κοινού βίου με τον σύζυγό της

Γνωρίσαμε την ηθοποιό ως το “Αστροπελέκι” από τους “Απαράδεκτους”. Μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να τη θεωρούμε ένα οικείο πρόσωπο, σχεδόν οικογενειακό. Μας έχει κερδίσει με το ταλέντο της και την έχουμε αγαπήσει, ειδικά όταν αυθόρμητα μας δείχνει το χιούμορ της και αποκαλύπτει κομμάτια της σκέψης και της ζωής της. Ειδικά όταν μιλάει για τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Θάνο και τον γιο τους Βίκτωρα.

Γάμος με αγάπη και αφοσίωση και φόνοι στο καμπαναριό

Το “Αστροπελέκι” στους «Απαράδεκτους», η “Αλίκη” στη σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, η “Χαρά” από το “Καφέ της Χαράς”, η “Χαρούλα Χαμπέα” από το “Σόι σου” και δεκάδες άλλοι ρόλοι στη τηλεόραση και στο θέατρο, έχουν κάνει πια την Ρένια Λουιζίδου ένα αγαπημένο μας πρόσωπο με το οποίο έχουμε αποκτήσει μία διαχρονική σχέση θαυμασμού.

Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει φέτος με μία κωμωδία, ως “μοναχή Αρσινόη” στο “Φόνοι στο καμπαναριό”, με συνεργό την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου (του σκηνοθέτη του “Παρά Πέντε”) και με το σενάριο να υπογράφουν οι: Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Από το τρέιλερ της σειράς του Alpha που κυκλοφόρησε, θα καταλάβεις ότι εδώ ίσως μιλάμε και για την κωμωδία της χρονιάς. (σ.σ κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στις 20 Οκτωβρίου στον Alpha στις 21.00).

Η Ρένια Λουιζίδου έχει γνωρίσει μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, αλλά η πραγματική της επιτυχία είναι στη προσωπική της ζωή, έτσι όπως την έχει δομήσει με τον εδώ και 25 χρόνια σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη, τον αθόρυβο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θαυμαστή και σύντροφό της. Μαζί έχουν αποκτήσει τον 20χρονο γιο τους Βίκτωρα, σπουδαστή στη σχολή των ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ειλικρινά και με μεγάλη αγάπη για τους άντρες της ζωής της. Δεν υπάρχει μυστικό στην αγάπη και στον γάμο, τα πράγματα είναι απλά: «Λες να υπάρχει μυστικό και να βγαίνουν τζάμπα τόσα διαζύγια; Όχι εδώ είναι μία ζαριά, η τύχη, η προσπάθεια σε άλλα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να διακρίων είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιο μας».

Και φυσικά δηλώνει πως δεν είναι παρεμβατική ως μαμά στη ζωή του γιου της.

Θάνος και Ρένια, γνωρίστηκαν τυχαία, ρομαντικά και σχεδόν αστεία σε διακοπές στη Σίφνο. Βρέθηκαν σε διπλανά μπαλκόνια έπιασαν συζήτηση για το θόρυβο που έκαναν τα βεγγαλικά (ήταν Πάσχα) και έτσι σε ένα χρόνο από εκείνη τη βραδιά αποφάσισαν να είναι μαζί.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η ηθοποιός είχε πει για την σχέση της με τον σύζυγό της: «Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητά του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει για αυτό που είμαι».

Υπάρχει ωραιότερη δήλωση από αυτήν;

tilestwra