Μαθεύτηκαν οι αμοιβές των Influencers στο Instagram – Με 1 ποστ αγοράζουν αυτοκίνητο

Η Νάνσυ Παραδεισανού, μ’ ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, απαντάει σε ερωτήσεις ακολούθων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, οι οποίες αφορούσαν κυρίως στα χρήματα που βγάζει κανείς από τις διαφημίσεις σε αυτά, αλλά και τους influencers.

Η Νάνσυ Παραδεισανού έγινε γνωστή ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος “εγώ τυχαίνει να έχω γίνει γνωστή μέσα από τη δουλειά μου ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση, από εκεί με γνώρισε ο πιο πολύς κόσμος, με ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης και εκεί πολλές εταιρείες επιλέγουν να διαφημιστούν μέσα από εμένα, γιατί πιστεύουν πως θα ταυτιστεί ο όποιος άνθρωπος με ακολουθεί μαζί μου και με τη ζωή μου, ούσα ένας πολύ απλός άνθρωπος”.

Πως γίνεται η επιλογή της Νάνσυς Παραδεισανού για διαφημίσεις στα social media

Και συμπληρώνει η Νάνσυ Παραδεισανού “υπάρχουν οι διαφημιστικές και υπάρχουν και ιδιώτες, οι οποίοι θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Με καλούν από τις διαφημιστικές και δίνω μια τιμή για ένα στόρυ και ένα ποστ, για παράδειγμα ή μου λένε έχουμε αυτό το μπάτζετ τι μπορούμε να κάνουμε με το χ ποσό; Μου έρχεται το ιδιωτικό συμφωνητικό από την εκάστοτε εταιρεία που διαφημίζω. Πάντα παίζουν ρόλο οι ακόλουθοι που έχεις και ανάλογα με την ζωή και το προφίλ που έχει ο καθένας το σκέφτονται οι διαφημιστές. Τα posts και τα stories είναι αμοιβόμενα πολύ καλά, παίζουν πολύ καλά λεφτά. Για να χτίσεις ένα προφίλ θέλει χρόνια, συνέπεια, πολλή δουλειά. Τα λεφτά είναι πολύ καλά, κόβονται τιμολόγια για όλες τι ενέργειες. Τα ποσά είναι πολύ καλά για να κάνει διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα. Η περίοδος των Χριστουγέννων και του καλοκαιριού είναι πολύ δυνατές για εμπορικά, εκεί θα είναι άλλη η προσφορά”.

Δείτε το video

fanpage