Μαθεύτηκε η περιπέτεια υγείας του: Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουρκούλη – Τα μηνύματα συμπαράστασης

Ένας από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, ο Νίκος Κουρκούλης, πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια υγείας που τον ανάγκασε να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις λαμπερές πίστες.

Νίκος Κουρκούλης: Η ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα

Μέσα από τα social media του, ο γνωστός τραγουδιστής απευθύνθηκε στους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους, ευχαριστώντας τους για τις θερμές ευχές και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία του. Συγκεκριμένα, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κουρκούλης δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μοιράστηκε με εμάς την εμπειρία της επίσκεψής του σε έναν γναθοχειρουργό. Ο λόγος που επισκέφθηκε αυτόν τον ειδικό ήταν για να αφαιρέσει ένα δόντι που προκαλούσε δυσκολίες. Ωστόσο, μετά την επέμβαση, αντιμετώπισε αρκετό πρήξιμο στο σημείο, γεγονός που τον ανάγκασε να παραμείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το μήνυμα του στα κοινωνικά μέσα:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και τα περαστικά που μου στέλνετε όλο αυτό το διάστημα. Για όσους δεν γνωρίζετε, έκανα μία μικροεπέμβαση στη γνάθο μου και έβγαλα το δόντι. Είχε προκαλέσει ένα πρήξιμο και ήταν αντιαισθητικό. Δεν ήθελα να βγω έτσι στον κόσμο», αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής στο βίντεο που δημοσίευσε.

Ακολουθεί το βίντεο:tilestwra