Μαθεύτηκε και είναι κουλ: Αuτό είναι το όνομα που έχει δώσει στα φρύδια της η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή φέτος είναι μία από τους κριτές του My Style Rocks. Με αφορμή τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου. Μεταξύ άλλων το μοντέλο αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά φρύδια της και το όνομα που τους έχει δώσει.

Όπως εξήγησε η ίδια έχει αλλάξει χρώμα στα φρύδια της: «Τα φυσικά μου μαλλιά είναι πάρα πολύ ξανθά, αλλά τα φρύδια μου και οι βλεφαρίδες μου δεν είναι τόσο σκούρα όπως τώρα. Και δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα, οπότε τα έβαψα. Όταν τα έβαψα δεν ήξερα αν είναι καλά και πώς θα τα σβήσω. Πήγα στο δωμάτιο του αδελφού μου και μου είπε “είναι κουλ”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο όνομα που τους έχει δώσει: «Τα φρύδια μου τα έχω ονομάσει Βερόνικα. Ήμουν στην Νέα Υόρκη και έκανα μια συνέντευξη και ο δημοσιογράφος μίλαγε μόνο για τα φρύδια μου. Και εγώ του είπα “δώστε τους και όνομα, θα τα ονομάσουμε Βερόνικα και αν θέλετε συνέντευξη με τα φρύδια μου πάρτε τα τηλέφωνο”».

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε και για τα σχολικά της χρόνια: «Στο σχολείο φορούσα πάντα εκκεντρικά ρούχα, latex και κοστούμια. Φορούσα τα τακούνια μου τα ωραία. Δεν έκανα γυμναστική, τους είχα πει ότι έχω πρόβλημα. Στο σχολείο οι περισσότεροι δεν με ήθελαν για το στυλ μου. Στα διαλλείματα έκανα το γεύμα μου στις τουαλέτες. Έχω διάσπαση προσοχής και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και έχω και άγχος. Είχα τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου. Το μόνο πράγμα που με βοήθησε ήταν η τέχνη».tilestwra