Μαθεύτηκε που θα παντρευτούν Μπισμπίκης – Βανδή με κουμπάρο έκπληξη

Την απόφαση να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας φέρονται να πήραν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, μετά από δυο χρόνια κοινής πορείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Ο κουμπάρος έκπληξη

Όπως διαβάζουμε, οι κοντινοί φίλοι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ακόμα και μέσα στο 2023, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κουμπάρος στον γάμο θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης. – κάτι που ακούγεται κάπως… παράξενο, καθώς Δέσποινα και Βασίλης «κουμπάρο» αποκαλούν εδώ και μήνες τον Μανώλη Κονταρό.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογράφοι «παντρεύουν» το ζευγάρι.

Πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «YES», κάνει λόγω για γάμο αναφέροντας πως ο γάμος θα γίνει στο Λουτράκι, γενέτειρα του ηθοποιού. Μάλιστα, ο Μπισμπίκης έχει ένα ακίνητο στην περιοχή το οποίο θέλει να ανακαινίσει για να περνά εκεί στιγμές με την καλή του.

Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο του 2022, σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Βανδή είχε ερωτηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τότε, η τραγουδίστρια είχε απαντήσει: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί Πάνω από όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός».

fanpage