Μαθεύτηκε το αστρονομικό ποσό: Τόσο κόστισε η χλιδάτη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στην Εκάλη – «Ζαλίζει» το νούμερο

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πυροδοτήσει ποικιλία αντιδράσεων κυρίως μετά και το προβάδισμα στις προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολυτελής έπαυλη στην Εκάλη στην οποία μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα από τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, μετά την αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή το σπίτι που καταλαμβάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο θυμίζει αυτό που βλέπαμε στη θρυλική τηλεοπτική σειρά “Δυναστεία”.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο εν λόγω σπίτι στα βόρεια προάστια και σε ηλικία 14 ετών αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική Το σπίτι που καταλαμβάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων και διαθέτει, υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες, δωμάτια για το προσωπικό του οικήματος, χώρους υποδοχής, δύο καθιστικά, υπνοδωμάτια, κουζίνες, ξενώνες, ιματιοθήκη κτλ.

Το σπίτι αγοράστηκε από τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, τον οποίο γνώρισε ευρύτερα το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1, Dragon’s Den. Ο Χάρης Βαφειάς, καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό, μίλησε για το κόστος αγοράς του σπιτιού.

«Πήρε το οικόπεδο και έχτισε το σπίτι. Πριν 20 χρόνια είχε 1 εκατομμύριο το στρέμμα, άρα 4 εκατομμύρια και για να το χτίσει… πήγε 6 με 7 εκατομμύρια. Με σημερινά λεφτά είναι πάνω από 10 εκατομμύρια.tilestwra