Μαθεύτηκε το ζώδιο του Στέφανου Κασσελάκη – Γεννημένος για να δημιουργεί

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1988 που αυτό τον κάνει να ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ.

Ο άντρας ιχθύς είναι πολύ δημιουργικός έχει καταπληκτικές ικανότητες στην ηθοποιία και είναι κατεξοχήν ταλαντούχος μίμος, είναι έξοχος τραγουδιστής και μουσικός, διανοούμενος, υπέροχος συγγραφέας, αλλά μπορεί και ασχοληθεί με την έντονα μεταφυσική του πλευρά.

Η παραπλάνηση, μπορεί να γίνει μια μορφή τέχνης για τους Ιχθύες, όπως και η υπόγεια, γλυκιά γοητεία τους και η απαλή, πανέμορφη φωνή τους. Μεταμορφώνεται σε ό,τι θες να έχεις δίπλα σου, γίνεται αυτό που σου λείπει.

Το ζώδιό των Ιχθύων περιλαμβάνει μεγάλους καλλιτέχνες, οραματιστές, διανοούμενους και γενικότερα τους πιο ευαίσθητους του ζωδιακού κύκλου.

Είναι πάντοτε έτοιμοι να σε συμπονέσουν, να απαλύνουν τον πόνο σου, να σκουπίσουν το δάκρυ στα μάτια σου αλλά και να σε πλανέψουν αν τους είναι απαραίτητο, ή απλώς εύκολο. Δύσκολο να τους προσδιορίσετε ή να τους περιορίσετε, αφού ξεγλιστράνε σαν ψάρια που είναι, κολυμπώντας στη θάλασσα του Υποσυνείδητου, αλλάζοντας συνέχεια χρώματα, βρίσκοντας διεξόδους, δικαιολογίες, οπαδούς και θαυμαστές σε ελάχιστο χρόνο.

Αλλάζουν διαθέσεις ανά δευτερόλεπτο αλλά χάνουν και την αίσθηση του χρόνου όταν κάτι πιο Μεγάλο και πιο Υψηλό τους κατακλύζει και τους κυριαρχεί.

Το συναίσθημα είναι η δική τους παιδική χαρά, η αλάνα στην οποία παίζουν καθημερινά, χρωματίζοντας με ξυλομπογιές τη ζωή τους κι αυτή των άλλων γύρω τους.

Η μεγάλη συμπονετικότητα και η ανεξάντλητη δοτικότητά τους αναπληρώνουν τα κενά που αφήνει η αναμφισβήτητη τους ικανότητα για ασάφεια και έλλειψη δέσμευσης.

Η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Γι’ αυτό χρειάζονται έναν σύντροφο με δυνατή προσωπικότητα στη ζωή τους.



tilestwra