«Μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;» Δύσκολες ώρες για την Εύα Καϊλή, οι εφιάλτες που βασανίζουν ακόμη την κόρη της

Η Εύα Καϊλή, η οποία παραμένει στις Βρυξέλλες, μετά την αποφυλάκισή της, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο Στρασβούργο.

Η Εύα Καϊλή στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση

Ειδικότερα, η Ευρωβουλευτής, που κατηγορήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και προφυλακίστηκε για αρκετούς μήνες, συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη, η οποία δημοσίευσε και τις φωτογραφίες της, στις οποίες φορούσε ένα blue navy παντελόνι και τοπ με ιδιαίτερα μανίκια.

Οι εφιάλτες της κόρης της Εύας Καϊλή παραμένουν

Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, υπογράμμισε “τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί. Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει την ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”. Μίλησα με την κα Καϊλή χθες το βράδυ, μου είπε ότι μίλησε με τη συνάδερφό σας. Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της θα βρει αποδείξεις ότι αυτά δεν είχαν καμιά σχέση μαζί της”.tilestwra