Μαρίνα Κυριαζοπούλου: Η τραγουδίστρια κολλητή φίλη της Εύης Ιωαννίδου από τη Βέροια είναι για GNTM

Η Μαρίνα Κυριαζοπούλου έχει μπαμπά δικηγόρο και πρώην βουλευτή, μεγάλωσε στη Βέροια και είναι παιδική φίλη από το δημοτικό με την Εύη Ιωαννίδου που μάθαμε μέσα από το Next Top Model Ελλάδας!

Και η Μαρίνα Κυριακοπούλου έγινε γνωστή μέσα από την τηλεόραση και τη συμμετοχή της στο The Voice of Greece το 2017 καταφέρνοντας στα blind audition να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες τραγουδώντας το Love on the brain, ενώ μάλιστα έφτασε μέχρι τον τελικό.

Εκεί δέχτηκε πρόταση από το Σάκη Ρουβά να εμφανιστεί μαζί της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε τότε και η καριέρα της στη μουσική βιομηχανία μόλις είχε ξεκινήσει με εμφατικό τρόπο.

Η Μαρίνα έχει και πλούσιο επιστημονικό υπόβαθρο καθώς πήρε το πρώτο της πτυχίο από τη σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Κομοτηνή, ενώ με κατατακτήριες εξετάσεις κατάφερε και πέρασε στη Νομική, την οποία τελείωσε και αυτή.

Όπως έχει δηλώσει της αρέσει τόσο το τραγούδι όσο και το ποινικό δίκαιο το οποίο άλλωστε σκάλιζε και διάβαζε από μικρή στο γραφείο του πατέρα της.

Τη Μαρίνα Κυριαζοπούλου live θα την δεις να εμφανίζεται στην Αθήνα κάνοντας τακτικές εμφανίσεις στο Cash στην Κηφισιά και το cabaret! Μπορείς επίσης να την παρακολουθήσεις στο instagram για να μαθαίνεις περισσότερα για αυτή αλλά και να βλέπεις τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media γενικότερα.

Θα μπορούσε αντί για το The Voice of Greece πάντα να ήταν παίκτρια του gntm και συγκάτοικος στο σπίτι του Next Top Model Ελλάδας με την κολλητή της φίλη Εύη Ιωαννίδου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ