Μαρινέλλα: «Ναι ήμουν η 1η σταρ στην Ελλάδα με κοντό μαλλί και παντελόνι. Ήμουν πολύ τολμηρή για την εποχή μου»

Η Μαρινέλλα μια από της μεγαλύτερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο “Κ” της “Καθημερινής” της Κυριακής και στον δημοσιογράφο Βύρωνα Κριτζά με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας της από τον Γιάννη Ξανθούλη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για τη τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη και την ενδυματολογική αλλαγή που έφερε στο ξεκίνημά της.

Μαρινέλλα: ««Δεν ήταν πολύ ομιλητικός ο Στέλιος τότε»

«Δεν ήταν πολύ ομιλητικός ο Στέλιος τότε. Μας γνώρισε ο Στελλάκης Ζαφειρίου. Λέω: φεύγω, σας χαιρετώ, γιατί το πρωί έχω ψάρεμα με τον πατέρα μου. Με το που ακούει ψάρεμα ο Καζαντζίδης, λες και κάτι τον τσίμπησε», περιγράφει χαρακτηριστικά η Μαρινέλλα.

«Ψαρεύεις; Έχετε βάρκα και πάτε οι δυο σας με τον μπαμπά σου; Μπορώ να έρθω κι εγώ; Μπορείς, του λέω. Πήγα σπίτι κατά τις 4, ρώτησα τον πατέρα μου αν μπορεί να έρθει μαζί μας ένας τραγουδιστής που γνώρισα και γύρω στις 6 φύγαμε», συνεχίζει η κορυφαία ερμηνεύτρια για την πρώτη της γνωριμία με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Μαρινέλλα: «Έβαλα παντελόνια, κάτι πήγαν να μου πουν τότε ότι είμαι λεσβία»

«Δεν βγήκαμε κανονικό ραντεβού. Μπήκαμε στη βάρκα και βγήκαμε στον Θερμαϊκό. Το καλύτερο δόλωμα ήταν το μαμούνι, όπως το λέγαμε.

«Να έχεις υπομονή και παρακαλώ μη ρίξετε στάχτη μέσα στη βάρκα», έλεγε ο πατέρας μου. Τρέλα με την καθαριότητα!

Είχαμε αφήσει τα παπούτσια κάτω από την κουπαστή. Περπατούσαμε ξυπόλυτοι σε έναν ωραίο μουσαμά και μετά, πριν βγούμε έξω, καθαρίσαμε τη βάρκα από τα λέπια. Αυτά ήταν τα ραντεβού μας», αφηγείται στη συνέχεια η Μαρινέλλα.

Γράφει κάτι εύστοχο ο κύριος Ξανθούλης: «Η Μαρινέλλα είναι η πιο unisex τραγουδίστρια». Νομίζω υπήρξατε η πρώτη σταρ στην Ελλάδα με κοντό μαλλί, παντελόνι και πουκάμισο…

«Ναι, τα παντελόνια τα έβαλα, γιατί μου πετούσαν πιάτα και μου μάτωναν τα πόδια. Κάτι πήγαν να μου πουν τότε, ότι είμαι λεσβία», απαντά η Μαρινέλλα αμέσως μετά.

tilestwra