Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η εγκυμοσύνη και ο χωρισμός της από τον Λευτέρη Χαρίτο πριν τη γέννηση της κόρης τους

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου».

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στη «Μάγισσα», την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της, αλλά και τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι 14 ολόκληρα χρόνια.

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο» είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Όσο για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός σχολίασε: «Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά. Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο».tilestwra