Ματούλα: Τι έλεγε στην τελευταία της συνέντευξη για τον γιο της Λορέντζο Καριέρε

Η Ματούλα έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νεκρή στο σπίτι της για 7 ημέρες.

Για τις κακές σχέσεις με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε, είχε μιλήσει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στο Πρωινό τον περασμένο Μάρτη.

Στην ίδια συνέντευξη είχε κάνει έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι να μπορέσει να μείνει.

«Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει. Τους τη χαρίζω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με πήγε στα δικαστήρια, μου ζήτησε να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά. Το ποσό ήταν για το μήνα 650 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε ποσό ενοικίου 400 ευρώ. Δεν έδωσα πολλή σημασία. Με σπασμένα παντζούρια και πόρτες της δεκαετίας του ’40. Ήμουν πάρα πολύ εντάξει.

Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο. Είχα βεβαίωση του νοσοκομείου ότι δεν πρέπει να κουνηθώ εξαιτίας του τραυματισμού μόνο για δύο μήνες. Μου ήρθε το χαρτί της έξωσης και μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. τη στιγμή που δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα τίποτα. Έψαχνα μία αποθήκη να βάλω τα πράγματά μου», εξομολογήθηκε τότε η Ματούλα.

Στην ερώτηση αν την βοήθησε ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε, η Ματούλα είχε πει: «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα».

tilestwra