«Μαύρισε το πρόσωπό του, φούσκωσε η κοιλιά του»: Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του 32χρονου Τίμου, «έφυγε» σε δευτερόλεπτα

Ο ξαφνικός θάνατος του 33χρονου Τίμου Καρασαββίδη έφερε ταραχή στο Κιλκίς, με τις λεπτομέρειες του θανάτου του να συγκλονίζουν το πανελλήνιο.

Ο Τίμος “έφυγε” αιφνιδιαστικά, χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο συμμετείχε.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας 2 παιδιών και, όπως λέει ο θείος του «με το που κατέρρευσε στο γήπεδο ο Τίμος, μέσα σε δευτερόλεπτα είχε μαυρίσει το πρόσωπό του, είχε φουσκώσει η κοιλιά του».

Ο συγγενής του 33χρονου, κ. Γιώργος, ο οποίος κατέχει και θέση ευθύνης στην ερασιτεχνική ομάδα του Επταλόφου που αγωνιζόταν ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής λέει ότι είχε κάνει εξετάσεις τρεις μέρες πριν τον αγώνα και είχαν βγει καλές. Μάλιστα, ο καρδιολόγος της ομάδας πήγε να ξαναδεί τα αποτελέσματα και όντως η εικόνα της υγείας του ήταν εξαιρετική.

Σύμφωνα με τον ίδιο το συμβάν ήταν εντελώς ξαφνικό:

«Το παιδί δεν είχε απολύτως τίποτα. Ήταν γερό και υγιέστατο παιδί. Ένα λεβεντόπαιδο, έσπαγε την πέτρα. Ήταν τελείως ξαφνικό. Έπαιζε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του Επταλόφου. Χάσαμε τη γη από τα πόδια μας. Ο Τίμος μας ήταν όλο με το χαμόγελο». Ο κ. Γιώργος τονίζει πως ολόκληρο το Κιλκίς έχει βυθιστεί στη θλίψη ενώ η οικογένεια του 33χρονου είναι απαρηγόρητη.tilestwra