Μεγάλες χαρές για Κοσιώνη και Μπακογιάννη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η δημοσιογράφος

Μεγάλες χαρές έχουν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, καθώς η δημοσιογράφος φέρεται να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes» αναφέρει ότι η Σία Κοσιώνη είναι έτοιμη να υποδεχτεί το τέταρτο μέλος της οικογένειάς της.

«Πρησμένη και με πολλά κιλά η Σία» αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της Δήμο, γι’ αυτό έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για την πρώτη του μέρα στο σχολείο.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής το γνωστό ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την χαρμόσυνη αυτή είδηση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Μερακλού η Σία Κοσιώνη: Το ζεϊμπέκικο της δημοσιογράφου που έγινε viral στο διαδίκτυο και «μούρλανε» τον Κώστα Μπακογιάννη

Έχουμε συνηθίσει τη Σία Κοσιώνη στο να αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας εδώ και 15 χρόνια το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με επιτυχία, όμως πολλές φορές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό εαυτό της, που ρέπει προς τη διασκέδαση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη ζωή, βρίσκοντας ευκαιρία να… το χαίρεται, όποτε υπάρχει χρόνος να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση, με την ίδια να απαθανατίζεται μια μέρα σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η… μαγκιόρα Σία Κοσιώνη και το ζεϊμπέκικό της

Πρόκειται για εικόνες, που φυσικά δε βλέπουμε στην καθημερινότητά της, είτε στο σταθμό όπου εργάζεται είτε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει ως κοινό σημείο αγάπης το γιο τους, Δήμο, και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η εκπομπή «Αταίριαστοι» είχε δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, με άπαντες να εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις της Κοσιώνη, σε έναν χορό που θα ζήλευε και… ο πιο «βαρύς» άνδρας.

Δείτε το βίντεο:tilestwra