Μεγαλείο ψυχής: H Μαίρη Χρονοπούλου δώρισε όλη την παρουσία της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» πριν «φύγει»

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Πανελλήνιο η είδηση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10 έπειτα από μια γενναία μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Η Μαίρη Χρονοπούλου τις προηγούμενες ημέρες είχε ένα σοβαρό ατύχημα μέσα από το σπίτι της το οποίο της προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία με αποτέλεσμα να μην αντέξει τελικά και να καταλήξει.

Άνθρωποι που τη γνώρισαν και έχουν μοιραστεί στιγμές μαζί της μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ιδρύματος “Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο “Στούντιο 4” αποκάλυψε πως η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δωρίσει στο ίδρυμα όλη της την περιουσία.

«Η σχέση μας με τη Μαίρη Χρονοπούλου ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, όταν με κάλεσε να μιλήσουμε για το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Με κάλεσε να πάμε για φαγητό και μου είπε ότι ήθελε να δώσει 2εκ. δραχμές. Λυπάμαι που το λέω, δε θα ήθελε, αλλά τώρα είναι η στιγμή να πούμε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά…

Η Μαίρη Χρονοπούλου λάτρευε τα παιδιά. Σε εκείνο το ραντεβού, μιλήσαμε και διαπίστωσα ότι η γυναίκα αυτή δε θα είχε τη δυνατότητα να επιβιώσει αν μας έδινε αυτά τα χρήματα. Την παρακάλεσα να δώσει ένα πολύ μικρότερο ποσό για να μπορεί κι εκείνη να επιβιώσει.

Εκ τότε γίναμε φίλοι, δυο φίλοι που μας ένωναν τα παιδιά. Μετά από κάποια χρόνια, μας ενημέρωσε ότι ήθελε να γράψει το σπίτι της κι ένα ακόμα διαμέρισμα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. H τελευταία συνάντηση που είχαμε ήταν πρόσφατα όταν συναντηθήκαμε και με τα παιδιά, στα γενέθλιά της…» είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

tilestwra