«Με άφησαν στα κρύα του λουτρού»: Η νέα αδυνατıσμένη εικόνα του Μαμαλάκη μετά το νοσοκομείο & το παράπονο

Συγκινήθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή Δύο στις 10 σχετικά με τα παράπονα που έχει από την τηλεόραση.

Όπως είπε, του είχαν προτείνει πολλά τηλεοπτικά projects που για κάποιο λόγο την τελευταία στιγμή δεν έγιναν, γεγονός που τον πίκρανε. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε: «θα μπορούσα να ξαναέκανα το ίδιο κόνσεπτ, το «Μπουκιά και συγχώριο» που θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο προχωρημένο σε ορισμένα σημεία του. Το δεύτερο είναι ότι έχω κάνει μελέτη και το έχω υποβάλει κιόλας για να έκανα την κουζίνα του 5ου αιώνα π.Χ., την εποχή του Περικλή. Κάτι το οποίο δεν το δέχθηκαν, όχι για το κόστος απ’ ότι έμαθα εκ των υστέρων, αλλά για λόγους προσωπικούς δικούς τους».

Το παράπονο που εξέφρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας συνέχισε λέγοντας: «Ασφαλώς και ζητάνε κάτι πιο εμπορικό και πιο φτηνό τα κανάλια» πρόσθεσε για να συγκινηθεί από καρδιάς και να σταματήσει για λίγο τον λόγο του. «Ξέρεις, με έχουν ξεσηκώσει δυο τρεις φορές και δυο τρεις φορές με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού. Σαν να παίρνεις ένα παιδάκι, να του λες «πάμε στο περίπτερο για να σου πάρω γλειφιτζούρι», να λέει αυτό ναι, να του το περιγράφεις, να φτάνουμε στο περίπτερο και να λέει αυτός ο θείος: «Δεν έχω λεφτά να σου πάρω γλειφιτζούρι». Και μένει το παιδάκι άναυδο, εκεί που ονειρεύεται το γλειφιτζούρι».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας πως δεν έχει καμία πρόθεση να είναι στην επικαιρότητα. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλω να είμαι στην επικαιρότητα μέχρι που θα με θάβουν στον τάφο και θα λένε: «Ναι, ο Μαμαλάκης ήταν σήμερα το πρωί ζωντανός». Όχι, ούτε η εικόνα μου είναι η ίδια με την εικόνα που είχα πριν από 10 χρόνια ούτε έχω πικρία. Ίσα ίσα έχω μια ευγνωμοσύνη για την ελληνική τηλεόραση που μου έδωσε την ευκαιρία, με ανέδειξε και με έμαθε ο κόσμος».

Ηλίας Μαμαλάκης

Όσον αφορά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε ότι συνεχίζει να βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά από τις 17 μέρες νοσηλείας κατά τις οποίες είχε προσβληθεί από συγκεκριμένα μικρόβια ενώ ευχαρίστησε τους θεράποντες γιατρούς του που τον υπέβαλαν στη σωστή αγωγή προκειμένου να μπορεί πλέον να βρίσκεται σπίτι του.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης:tilestwra