Με αυτή την άσκηση θα ανακουφιστείτε από τον πόνο στη μέση (βίντεο)

Αναμφίβολα ο πόνος στη μέση είναι αναπόφευκτος και σίγουρα σε κάποια στιγμή της ζωής μας θα μας «χτυπήσει» την πόρτα.

Ωστόσο, ένας μασέρ από το Κεντάκι των ΗΠΑ, o οποίος μοιράζεται συχνά συμβουλές για την αντιμετώπιση διαφόρων ειδών πόνου, αποκάλυψε ένα απλό κόλπο που θα βοηθήσει πολλούς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο Τζέιμς Μουρ δημοσίευσε συγκεκριμένα, ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, όπου στέκεται κρατώντας το κούφωμα μιας πόρτας.

Ο μασέρ κρατιέται από το πλαίσιο της πόρτας και με τα δυο του χέρια και σταυρώνει το δεξί του πόδι πάνω από το αριστερό.

Στη συνέχεια, σκύβει αρκετά ώστε το αριστερό του πόδι να σχηματίσει ορθή γωνία και μένει έτσι για 10 δευτερόλεπτα. Στη λεζάντα του βίντεο αναφέρει απλά πως εάν πονάει η πλάτη σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη διάταση.

Άλλοι συμφωνούν και άλλοι όχι με αυτό το κόλπο
Αρκετοί από τα 3,1 εκατομμύρια θαυμαστές του έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο βίντεο, με κάποιους να τον επαινούν και άλλους να έχουν τις επιφυλάξεις τους.

«Καλό αυτό» έγραψε ένας χρήσης με έναν άλλον να προσθέτει: «Φαίνεται πως είναι μια καλή κίνηση».

Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που αστειεύτηκαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρουν. «Δεν έχουν όλοι τη δύναμη να σηκώσουν το πόδι τους και να βρεθούν σε αυτή τη θέση για να εκτελέσουν το τέντωμα» σχολίασε ένας χρήστης με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτού ούτε εάν με πλήρωνες». «Και προσεύχεσαι να κρατήσει το γόνατό σου» ανέφερε ένας άλλος με έναν ακόμη να γράφει: «Θα γλιστρούσα σίγουρα και θα χτυπούσα το πόδι μου σε εκείνη την πόρτα».Πηγή