«Με επικρίνουν που έκανα παιδί στα 46 μου. Δεν με νοιάζει. Η επιστήμη έχει προχωρήσει»

Η αγαπημένη ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε στο «I Love ΣουΚου» και μίλησε με τη Μπέττυ Μαγγίρα για την εμπειρία της με τη μητρότητα.

 «Θα μου το θυμίζουν πάντα ότι έκανα παιδί στα 46»

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα σχόλια που άκουσε για την επιλογή της να γίνει μητέρα στα 46 και αν αυτά την επηρέασαν.

«Δεν με ενοχλήσανε, δεν με ενοχλούν κα δεν θα με ενοχλούν γιατί φαντάζομαι ότι μέχρι το τέλος το βρήκαμε και θα μου το θυμίζουν πάντα ότι έκανα παιδί στα 46. Και να με ενοχλούσαν, δεν θα γλίτωνα από αυτά. Είναι ένα κοινωνικό σχόλιο λίγο περίεργο. Εμένα δεν με νοιάζει γιατί έχω μάθει να ζω τη ζωή μου έτσι όπως αρέσει σε εμένα. Υπάρχουν γυναίκες που τις νοιάζει και τις σχολιάζει ο περίγυρος και η οικογένειά τους. Ότι δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες κοπέλες παιδί γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί» ανέφερε σχετικά η Βασιλική Ανδρίτσου.

«Εννοείται ότι μπορείς να τα καταφέρεις, δεν τη δίνω εγώ την ελπίδα, τη δίνει η επιστήμη. Έχει προχωρήσει πάρα πολύ και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ό,τι έχεις βάλει στόχο μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να το θέλεις πολύ είτε είναι ένα παιδί είτε καριέρα είτε ταξίδι. Κάνε αυτό που θέλεις. Μην περιμένεις να έρθουν οι συνθήκες έτσι» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Βασιλική Ανδρίτσου για τον γάμο της

Με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, γνωρίστηκαν όταν γυριζόταν η σειρά «Το κόκκινο δωμάτιο» κι όπως είπε η Βασιλική Ανδρίτσου: «Μετά έκανα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Δεν με άγχωσε καθόλου που έμεινα εκτός δουλειάς. Αν δούλευα συνεχώς δεν θα έβλεπα το παιδί μου και εγώ δεν θέλω να μου μεγαλώσουν το παιδί άλλοι. Ήταν πάρα πολύ καλή η εγκυμοσύνη μου, την απόλαυσα. Ενώ πίστευα πάντα ότι θα κάνω γιο, ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι θα είναι κορίτσι».

«Το παιδί μάς έφερε μια καινούρια άνοιξη στο σπίτι και στον έρωτα, στο γάμο και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» τόνισε η Βασιλική Ανδρίτσου.

fanpage