Με λίγες λέξεις τον «αθώωσε»: Η Γερμανού πήρε θέση για Γ. Αυτιά – Κασσελάκη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Ναταλία Γερμανού για Αυτιά – Κασσελάκη: “Δεν είπε “τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο” – Δεν πάω να “ξεπλύνω” κανέναν”

Το θέμα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Αυτιά με τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασαν στο “Καλύτερα δε Γίνεται”, με τη Ναταλία Γερμανού να εκφράζει την άποψη της.

“Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι τον ενόχλησε η φράση: τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο. Δεν είπε κάτι τέτοιο ο κύριος Αυτιάς. Προσέξτε, δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά, παρακαλώ μην μου την πέσετε”, είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: “Ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι καν φίλος μου. Ένα “χαίρω πολύ” λέμε όταν βρισκόμαστε. Άλλο “τι μέλλει γενέσθαι” με υπονοούμενα σαφή, τι κάνουν τα αγοράκια μεταξύ τους στα αποδυτήρια και άλλο αυτό που είπε. Αλλά και από την άλλη, τι εννοεί με το “τι μέλλει γενέσθαι”; Τι εννοεί; Οι λέξεις έχουν σημασία, έχουν βάρος. Αν ο Γιώργος Αυτιάς έλεγε ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο είναι άλλο. Έτσι όπως το ακούω, δεν σημαίνει τίποτα”.

“Ο κύριος Κασσελάκης είχε πολλές αφορμές και ξέσπασε τα νεύρα του στον Γιώργο Αυτιά. Διάβασε την γραπτή ανακοίνωση, γιατί είδε τι έγινε στο διαδίκτυο, του την έπεσαν πολλοί. Γενικά ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Καλά κάνουν, το έχει κερδίσει αυτό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μεγάλη του κατάκτηση αλλά θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον νέο αέρα που έχει φέρει παρά με την ερωτική του ζωή” είπε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού.

tilestwra