Με σκάφος στην Εθνική Οδό: Έβγαλε βίντεο και μας δείχνει το μέγεθος της πλημμύρας

Κλειστή παραμένει είναι η εθνική οδός μετά τα Τέμπη αλλά όχι για όλους! Και αυτό γιατί κάποιος κατάφερε να κινηθεί στην εθνική οδό μετά τα Τέμπη. Όχι με μηχανή, ούτε με αυτοκίνητο αλλά με… σκάφος.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter σημειώνεται: «Αυτό που βλέπετε στο βίντεο είναι η εθνική οδός μετά τα Τέμπη αυτή την ώρα! Επαναλαμβάνουμε για να το πιστέψουμε!

Είναι η εθνική οδός! Αδιανόητες εικόνες στη χώρα μας, αν υποθέσουμε πως όλα τα χρόνια έχουν δοθεί πολλά δις ευρώ για υποτιθέμενα αντιπλημμυρικά έργα….».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την υπερχείλιση του Πηνειού η εθνική οδός είναι αδιάβατη αφού τα νερά του ποταμού έχουν πλημμυρίσει το οδόστρωμα.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το κομμάτι αυτό, έδωσε στη δημοσιότητα εναέρια κι επίγεια πλάνα τα οποία σοκάρουν και αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Σημειώνεται πως παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας επί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου λόγω των πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366), κόβοντας ουσιαστικά τη χώρα στη μέση.

Η κυκλοφορία είναι εφικτή στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:tilestwra