Με τα 5 παιδιά & τα 2 εγγόνια του: Αυτή είναι η οικογένεια του Αχιλλέα Μπέου, η μοναδική φώτο που κυκλοφορεί

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα πέντε παιδιά του, Αργυρώ, Ευτυχία, Χριστίνα, Νικόλας και Αχιλλέα και τα δύο εγγόνια του, τα οποία, δυστυχώς, δεν μπορεί να βλέπει συνεχώς, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, ως δήμαρχος Βόλου.

Ειδικότερα, ο εκλεγέντας, για τρίτη συνεχή φορά, δήμαρχος Βόλου, γεννήθηκε το 1959 στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αλλά μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά του, όταν ο ίδιος ήταν μικρός.

Η αδυναμία στα παιδιά του

Όπως έχει υπογραμμίσει για τα παιδικά του χρόνια “στην εφηβεία μου, γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες του πατέρα μου, που μου έμαθε ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Παράλληλα με έμαθε να αγαπώ τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ομάδα της γειτονιάς μου, που μέσα στο γήπεδο της μεγάλωσα, τον Πανιώνιο”.

Από την πλευρά της, η κόρη του, Χριστίνα, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον πατέρα της, επισημαίνοντας “είναι ένας πατέρας που έγινε μάνα στα 5 του παιδιά, άνοιξε την πόρτα του και την αγκαλιά του σε πολύ κόσμο που είχε ανάγκη από οικογένεια. Ένας μπαμπάς που με ξυπνούσε τραγουδώντας μου το ξύπνα μικρό μου και άκουσε. Είναι ένας μεγάλος άντρας με μεγάλη καρδιά κ ψυχή μικρού παιδιού, αυθόρμητος, αληθινός, που όσο εύκολα θυμώνει, τόσο εύκολα αγαπά, ξεχνάει και συγχωρεί. Είναι ένας άνθρωπος που από μικρό παιδί δουλεύει σκληρά και τίποτα δεν του χαρίστηκε. Ένας άνθρωπος που ο,τι δυσκολία κ αν του πετάξει η ζωή την αντιμετωπίζει”.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, παλαιότερα είχε αναρτήσει φωτογραφία με όλα του τα παιδιά και τα εγγόνια.

Δείτε την ανάρτηση και την φωτογραφία

tilestwra