Με 4 λέξεις τον «κανόνισε»: Η Ακρίτα τα είπε όλα για την ομοφοβική επίθεση του Κούγια στον Κασσελάκη

Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο ποινικολόγος διερωτήθηκε αν ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλείται «ο σύζυγος ή η σύζυγος», αφού ο τελευταίος έχει δηλώσει ομοφυλόφιλος.

Έτσι, η βουλευτής που εκλέχτηκε με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου έγραψε τα εξής:

«Δεν θα καταδικάσω τον Κούγια για την ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη. Πρώτον γιατί έτσι ανακυκλώνω τη ρατσιστική ρητορική του και δεύτερον γιατί με κάνει να πλήττω.

Αφόρητα».

Σημειώνεται, ότι ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τον Στέφανο Κασσελάκη και μεταξύ άλλων είπε ότι «τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή πραγματικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».tilestwra