Μικαέλα Φωτιάδη: Μετά την κατάθλιψη τα έσπασε χθες το βράδυ στη Δέσποινα Βανδή


Στο Βοτανικό βρέθηκε χθες το βράδυ παρέα με τον manager Νεκτάριο Σκαμνάκη και καλή παρέα η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία το 2015 εξελέγη Σταρ Ελλάς και το 2016 Miss Ευρώπη. Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ολλανδέζα και έχει γεννηθεί το 1993 στο χάρλεμ της Ολλανδίας ενώ μεγάλωσε στην Ιεράπετρα τόπο καταγωγής του πατέρα της.

H Μικαέλα Φωτιάδη σε πρόσφατη συνέντευξη της ανέφερε ότι πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πέρασε κατάθλιψη και μάλιστα απευθύνθηκε και σε ειδικό.

«Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι, είχα εξαφανιστεί λίγο. Είχα χάσει και τα κιλά και ήμουν έτσι σε μια κατάθλιψη και τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να ανέβω πάλι. Με ζόρισαν πολλά προσωπικά προβλήματα, διάφορα θέματα. Απευθύνθηκα και σε ειδικό», είπε χαρακτηριστικά,.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling το 2011, σε ηλικία 17 ετών, στέφθηκε Miss Young Crete στα τοπικά κρητικά καλλιστεία ενώ το 2013, Miss Tourism Planet (Μις Παγκόσμιος Τουρισμός). Έπειτα, άρχισε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις σε συνεργασία με το ελληνικό πρακτορείο μοντέλων Fashion Cult Models.

Το 2015, συμμετείχε ξανά στα ελληνικά καλλιστεία, καταφέρνοντας να πάρει τη πρώτη θέση και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Μετά τη νίκη της, ακολούθησε η εκπροσώπηση της χώρας στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που έγινε στο Λας Βέγκας, φτάνοντας στη τελική 20αδα. Την ίδια χρονιά, συνεργάστηκε με τη τουρκική εταιρία εσωρούχων “25th Hour by Seda Oturan”.

Το 2016, στέφθηκε Μις Ευρώπη στο Λίβανο και έπειτα ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη λιβανέζικη εταιρία καλλυντικών “Savanah Cosmetics”. Την ίδια χρονιά έκανε και τη πρώτη της εμφάνιση στη πασαρέλα του MadWalk – The Fashion Music Project, σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti. Το 2017, συμμετείχε ξανά στο ίδιο show, αυτή τη φορά ούσα έγκυος σε συνεργασία με την εταιρία MED Luxurious.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ