Μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο, χωρίς αντάλλαγμα, και το μόνο μου μπορώ να σου υποσχεθώ είναι να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος

Μία άρρωστη γυναίκα, έφτασε κοντά στο θάνατο, αλλά χάρη σ’ έναν άγνωστο άνδρα, που ήταν συμβατός δότης μυελού των οστών, κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή και μ’ ένα συγκινητικό κείμενο τον ευχαριστεί.

Το συγκινητικό κείμενο

Όπως εξομολογείται: “Πέρασα δύσκολες μέρες , αμέτρητες νύχτες πόνου και αγωνίας , μέρες που έπεφτα και δεν άντεχα να ξανά σηκωθώ.

Ηρθαν μέρες που πάλευα να κρατηθώ στη ζωή για τα παιδιά μου και μέρες που προσπαθούσα να γελάω για να δίνω χαρά και ελπίδα στους δικούς μου ανθρώπους.

Μέρες που ήθελα να ζήσω και μέρες που ήθελα να τα παρατήσω … Μοναδική ελπίδα για ζωή να βρεθεί συμβατός δότης.

Και ΝΑΙ … ΒΡΕΘΗΚΕ !!! Και ήσουν ΕΣΥ!!!

ΕΣΥ , ο ήρωας μου !

Advertisement

ΕΣΥ, ο άνθρωπος που μου χάρισε ζωή!

ΕΣΥ, μου χάρισες πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους μου !

ΕΣΥ, μου χάρισες την ευλογία να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν !

ΕΣΥ, χάρισες στα παιδιά μου την μανούλα τους!

ΕΣΥ, χάρισες στους γονείς μου , το παιδί τους !

ΕΣΥ, μου χάρισες χαμόγελο και όνειρα για το μέλλον!

ΕΣΥ, μου χάρισες 3 Χρόνια ζωής και προχωράμε…

3 χρόνια και επιτέλους ο άγνωστος δότης , ΕΣΥ , είσαι απέναντι μου και εγώ μουδιασμένη δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη , παρόλο που έχω σκεφτεί εκατομμύρια φορές αυτή την στιγμή . Το ευχαριστώ, όσο μεγάλο και να είναι, φαίνεται λίγο … τα συναισθήματα μου όμως είναι τεράστια και ξέρω ότι τα νιώθεις και τα βλέπεις στα μάτια μου

Μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο , χωρίς αντάλλαγμα, και το μόνο μου μπορώ να σου υποσχεθώ είναι να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος ακολουθώντας το παράδειγμα σου!

Προσεύχομαι να είσαι πάντα γερός , εσύ και η υπέροχη οικογένεια σου !!!”.

Δείτε την ανάρτηση

fanpage