Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι 66, συνεχίζω όμως να κάνω όνειρα 30άρας, εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια»

Η Μπέσσυ Αργυράκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA, μίλησε για την απώλεια της αδερφής της, σε ηλικία 42 ετών, για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος, για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα και για το θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Με τον Νίκο Χαρδαλιά υποψήφια η Μπέσσυ Αργυράκη

Για τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, η τραγουδίστρια υπογράμμισε «η πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά ήταν πολύ τιμητική για μένα. Θα χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου πάνω στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Η επιθυμία της Μπέσσυς Αργυράκη να γίνει γιαγιά

Σχετικά με την Εβελίνα Νικόλιζα και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά, η Μπέσσυ Αργυράκη επεσήμανε «άλλαξα ρότα πλέον για την Εβελίνα. Την αφήνεις να αποφασίζει η ίδια. Είναι εγωιστικό να περιμένω ένα εγγονάκι για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος».

Όσον αφορά το θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, σημείωσε ότι «μου λείπουν οι συμβουλές και η αλήθεια από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς», ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της αδερφής της, τονίζοντας «η αδερφή μου «έφυγε» πολύ νέα, 42 χρονών. Εκτός από την αδερφή μου, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και είναι πολύ θλιβερό να χάνεις όλη την οικογένειά σου σε μικρό χρονικό διάστημα. Την θυμάμαι σαν να ήταν άγγελος».

Για τα όνειρά της, κατέληξε «θα ήταν παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας».

tilestwra