Μπρους Γουίλις: Ραγiζει καρδıές η ανάρτηση της κόρης του – «Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου»

Η 35χρονη κόρη του ηθοποιού και της Ντέμι Μουρ, Ρούμερ Γουίλις ανέβασε στο Instagram της μια παιδική φωτογραφία στην οποία ο πατέρας τηςτην κρατάει στην αγκαλιά του και χαμογελάει περήφανα. «Πραγματικά μου λείπει ο μπαμπάς μου σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της throwback φωτογραφίας.

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση», είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του, γνωστοποιώντας το θέμα υγείας του.

Μπρους Γουίλις: Δείτε την ανάρτηση που έκανε η κόρη του:Το διαβάσαμε ΕΔΩ