Μυστήριο με πτώση θανάτου 43χρονης από μπαλκόνι στην Καλαμάτα – Είχε μόλις πάει τα παιδιά σχολείο

Μια μητέρα 43 ετών έχασε τη ζωή της σήμερα το πρωί πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε στην Καλαμάτα.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τον άδικο θάνατό της καθώς όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, δηλαδή, τόσο η αυτοκτονία, όσο και η εγκληματική ενέργεια αλλά και το ατύχημα.

Όπως διαβάζουμε στο Messinia Live η γυναίκα πήγε το πρωί κανονικά τα δύο παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.

Λίγο αργότερα, για άγνωστο λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι της και σκοτώθηκε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η Αστυνομία που έφτασε επίσης στο τραγικό περιστατικό ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένουνα ξεκαθαριστεί πώς συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ατυχήματος, καθώς στον κάτω όροφο βρέθηκε ένα χαλί του σπιτιού της 43χρονης, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν επιχείρησε να το τινάξει και ενδεχομένως να ζαλίστηκε ή να παρασύρθηκε από το βάρος και να έπεσε. Το ενδεχόμενο αυτό κάνει ακόμα πιο τραγικό το περιστατικό. Ο ξαφνικός θάνατος της 43χρονης έχει σοκάρει και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας καθώς ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, τοπογράφος μηχανικός, που παλαιότερα δούλευε στην Πολεοδομία του Δήμου Καλαμάτας, αλλά παραιτήθηκε για να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της. Η μοίρα φαίνεται πως της επιφύλασσε τραγικό τέλος. Σε εξέλιξη πάντως είναι η προανάκριση, με το δύσκολο έργο να έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συγκέντρωση καταθέσεων από τα συγγενικά της πρόσωπα που είναι συγκλονισμένα από την τραγική απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

tilestwra