Νάνσυ Νικολαΐδου: «Ήταν δώρο Θεού να βρεθώ δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη»

Η Νάνσυ Νικολαΐδου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας πως της έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές.

«Είναι εμπειρία να δουλεύεις με την Ελένη Μενεγάκη. Συγκινούμαι όταν μιλάω για εκείνη, μου έχει σταθεί αληθινά στα προσωπικά μου», δήλωσε.

«Ήταν δώρο Θεού να βρεθώ δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Όταν πέρασα πολύ δύσκολα, ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που μου στάθηκαν. Η Ελένη ήρθε στην ζωή μου και μου έφερε πάλι την λιακάδα, με στήριξε».

«Ο Λιάγκας είναι ευφυής και αυτοκαταστροφικός»

Ο τίτλος που θα έβαζε στη φετινή σεζόν θα ήταν «αλαλαγμός».

Έκανε καλό και στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα που «χωρίστηκαν» επαγγελματικά. Η Φαίη πλέον κάνει αυτό που θέλει. Μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά πρέπει να την βοηθήσει και το κανάλι

«Έχουμε έναν ‘τηλεοπτικό αυτισμό’. Ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και κάνουμε θέμα το τίποτα. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας που λέει κάτι αιχμηρό και περίεργο, είναι άδικο να λέμε μόνο για αυτόν. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι τρομερά ευφυής, αλλά και αυτοκαταστροφικός».

«Έκανε καλό και στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα που «χωρίστηκαν» επαγγελματικά. Η Φαίη πλέον κάνει αυτό που θέλει. Μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά πρέπει να την βοηθήσει και το κανάλι».

Στη συνέχεια σχολίασε τις μεταγραφές του Χρήστου Φερεντίνου και του Μάρκου Σεφερλή.

«Η μεταγραφή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ πιστεύω είναι καλή. Η μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ δεν ξέρω αν του βγήκε έτσι όπως το περίμενε. Είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο για το ‘Μεγάλο Παζάρι’ με τον Ηλία Βρεττό, δεν ξέρω εάν αρκεί μόνο η χαρά και η ‘ανέτιλα’ που έχει», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο restart που έκανε στη ζωή της.

«Μετά από κάποια προβλήματα είπα ότι πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου. Έκανα ένα ολικό restart και είχε μέσα και το κομμάτι τις εμφάνισης. Τα κιλά που έχασα ήταν για θέμα υγείας και όχι για να το παίζω… μανεκέν Νάνσυ», δήλωσε.

tilestwra