Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon: «Ένας μ…ς παλαβός έπεσε στην θάλασσα, νόμιζα ότι ήταν Πακιστανός»

Σοκάρει και εξοργίζει το ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο μεταξύ του πλοιάρχου, του υπάρχου και του πληρώματος του Blue Horizon.

Ένα νέο εξοργιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από το βράδυ της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ύπαρχος που είναι προφυλακισμένος είναι εκείνος που φέρεται να έσπρωξε τον Αντώνη, όπως φαίνεται και στα βίντεο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Mega «Live News», προβλήθηκε ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την γέφυρα του πλοίου, αφού έχουν σπρώξει τον Αντώνη στην θάλασσα αποκαλώντας τον «μ@#$%@ παλαβό».

Μάλιστα, παρακάτω λέει με θράσος πως «νόμιζα ότι ήταν μαύρος Πακιστανός» και από την συνομιλία ουσιαστικά φαίνεται πως ήδη προετοίμαζαν τον τρόπο με τον οποίο θα υπερασπίζονταν τους εαυτούς τους.

O διάλογος

Πλοίαρχος: Ρε τον μ…ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα. Πάρε μία τον… θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μη πει πολλά.

Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη…δίπλα, δίπλα. Στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσαν εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω: ‘”Ταξιδεύεις;’’””όχι” μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα.

Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος…κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω…βγες έξω.

Πλοίαρχος: Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω, ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στην θάλασσα.

Πλήρωμα: Αυτός ήταν απ’ έξω.

Ύπαρχος: Ναι, είχαμε κλείσει καταπέλτη, των οχημάτων, ναι. Αυτός ήταν στη πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχαμε ξεκινήσει, προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.

Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε…;

Ύπαρχος: Τίποτα, δεν με βλέπω καλά.

«Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός, γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε ήταν “εγώ θα ταξιδέψω”», ακούγεται να λέει ο ύπαρχος.tilestwra