Νίκος Κουρής & Έλενα Τοπαλίδου: Παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου ο Νίκος Κουρής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στον Κώστα Τσουρό.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε στην οικογένειά του και αποκάλυψε πως σύντομα θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου.

Όσα είπε ο Νίκος Κουρής

«Αυτός είναι ο λόγος που ανεβαίνεις στη σκηνή. Το να χαρίσεις αυτό που έχεις φτιάξει και στο κοινό αλλά πρώτα στους δικούς σου. Η Έλενα είναι ένα άνθρωπος που η γνώμη της έχει τεράστια σημασία για εμένα. Ξέρω πως με αγαπάει, εμπιστεύομαι το γούστο της αλλά και η αισθητική της είναι πολύ μοναδική. Από την άλλη, προφανώς θέλεις να αρέσεις στον άνθρωπό σου.

Είμαστε τυχεροί για τον γιο μας, δεν μας δυσκολεύει, τον αγαπάμε και μας αγαπάει χωρίς να τον ζορίζουμε, είναι ήρεμος, απλά περιμένουμε πώς θα “σκάσει” η εφηβεία. Του έχουμε πολλή εμπιστοσύνη. Έχει πάει μόνος του διακοπές αλλά μας ενημερώνει», είπε ο Νίκος Κουρής για την οικογένειά του.

«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα αλλά πλησιάζει. Ναι θα γίνει θρησκευτικός γάμος, όλα κανονικά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε», αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

tilestwra