«Οι γονείς μου ζουν στην Αλβανία»: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή

Την συγκίνησή της δεν μπόρεσε να κρύψει η Σοφία Χατζηπαντελή στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks.

Η κριτής και μοντέλο δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκριά της και αφορμή στάθηκε το κόνσεπτ της Χριστίνας το οποίο ήταν σχετικά με τους γονείς της που ζουν μακριά.

«Δεν το έχω αναφέρει ποτέ. Οι γονείς μου ζουν στην Αλβανία και έχουν έρθει να με δούνε. Θα μείνουν κάποιες μέρες και είναι η πρώτη μέρα που ήρθαν και θα τους βγάλω για φαγητό το βράδυ. Έχω πολύ καιρό να τους δω. Έχω να τους δω ένα χρόνο! Εμείς που έχουμε τους γονείς μακριά και έχουμε να τους δούμε μια φορά στο τόσο είναι λίγο βαρύ. Κάθε φορά που έρχονται κάνω τα πάντα, να γεμίζω τη μέρα. Να τους βγάλω βόλτα, να τους πάω στην Ακρόπολη που αρέσει στον πατέρα μου», ανέφερε η Χριστίνα Μπίτα και συγκινήθηκε.

«Είσαι τυχερή που τους έχεις. Κράτα αυτό εμένα», της είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Τότε, η Σοφία Χατζηπαντελή την ώρα που ήταν να την βαθμολογήσει ξέσπασε σε κλάματα και είπε με λυγμούς: «Το κόνσεπτ είναι πάρα πολύ ωραίο και είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να πας έξω με τους γονείς σου. Αλλά είμαστε εδώ για χαρά, σωστά; Η εικόνα σου μου αρέσει πάρα πολύ και με το κόνσεπτ και με τη σιλουέτα σου. Θα έχεις ωραίο χρόνο με τους γονείς σου», βάζοντάς της «3».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

tilestwra