Οι διαχρονικές περιπέτειες της Εύης Βατίδου με το … «100»

ΠΚ

Η κυρία Εύη Βατίδου, πρώην σύζυγος Κούγια,  έχει μία παλιά ιστορία αγάπης και μίσους  με την Υπηρεσία Άμεσης Δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην αρχή οι σχέσεις ήταν αδιάφορες αφού η κυρία Βατίδου ομολογούσε διά ζώσης στον Αλέξη Κούγια πως δεν γνώριζε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να καλέσει το «100». Ναι, όπως το ακούτε. Το αποδεικνύει μία πολύ βραχεία συνομιλία της Εύης Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια την βραδιά, που ο τελευταίος εξασκείτο πηδώντας μάντρες. Συγκεκριμένα την μάνδρα του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

Δείτε την ιστορική πλέον ατάκα από την τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Πολλά χρόνια αργότερα η κυρία Βατίδου με αφορμή την υπόθεση με την μοτοσυκλέτα που συγκλονίζει τις lifestyle εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, παραπονιέται πως τηλεφώνησε 17 φορές στο «100» αλλά δεν κατάφερε να συνομιλήσει με την Άμεση Δράση.

Δείτε επίσης την συγκεκριμένη ατάκα.

Αν είναι αλήθεια καταλήγουμε στο συμπέρασμα, πως η κυρία Βατίδου επιτέλους κατάφερε να μάθει πώς τηλεφωνούμε στο «100».  Καταλήγουμε ωστόσο, και σε ένα δεύτερο συμπέρασμα. Πως η Εύη Βατίδου δεν έχει τελικά καμία τύχη με την συγκεκριμένη υπηρεσία της ΕΛΑΣ. Το ζήτημα δηλαδή προσλαμβάνει καρμικές διαστάσεις

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ