«Οι μητέρες Γη, Παναγία και η μητέρα που γεννά, δεν καταργείται»: Δίκασε η Διαβάτη τον Κασσελάκη

«Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη»

H Xρυσούλα Διαβάτη προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και απάντησε στο ποια είναι η γνώμη της για την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του Τάιλερ ΜακΜπεθ να αποκτήσουν 2 γιους μέσω παρένθετης μητέρας και η απάντησή της είναι η εξής:

«Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν καταργείται. Δεν τα ξέρω αυτά τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά, τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί. Μόνο που οι μητέρες που ακούνε αυτά τα πράγματα, χέ…καν αν τη λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν εμένα αυτά. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ότι καταλαβαίνετε», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη και ανέφερε επίσης: «Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

tilestwra