Ούτε Βανδή, oύτε Κοκκίνου, τις «έσβnσε» όλες: Η Τζένιφερ Λόπεζ της Ελλάδας είναι η Ελένη Φουρέιρα και ıδού η απόδεıξη

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, Milky Way, η οποία σκηνοθετείται από τον Βασίλη Κεκάτο, έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση και έχει κερδίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού. Σε αυτήν την ιδιαίτερη τηλεοπτική σειρά, έχει προστεθεί μια εμφάνιση-έκπληξη από την Ελένη Φουρέιρα, που θα υποδυθεί τον ρόλο ενός καλλιτεχνικού προσώπου που θα δώσει συμβουλές στην κεντρική ηρωίδα. Κατά την προσπάθειά μας να ερμηνεύσουμε το στυλ της, παρατηρήσαμε μια ομοιότητα με μια γνωστή μας σταρ διεθνούς φήμης.

Η JLo της Ελλάδας είναι η Ελένη Φουρέιρα

Η νεράιδα από άλλο σύμπαν

Αν είχες παρακολουθήσει τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς Milky Way, θα είχες δει τη Μαρία, τη νεαρή κεντρική ηρωίδα που υποδύεται η Κορίννα Ντούλλααρτ, να προσπαθεί να οργανώσει μία μικρή χορευτική ομάδα σε ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας, το οποίο είναι άγνωστο και απομονωμένο. Προσπαθεί να συγκεντρώσει τις φίλες της και να τις καλέσει να την υποστηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς και η ομάδα της έχουν όνειρο να χορέψουν στο πλευρό της αγαπημένης τους τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα, η Μαρία έχει μία φανταστική ευκαιρία να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο της. Ωστόσο, η Ελένη αναδύεται σαν μια προσωποποίηση στην εξωγήινη διάσταση, που συνδέεται με την πραγματικότητα όπου ζει η Μαρία. Επίσης, η απρόσμενη εγκυμοσύνη της Μαρίας “αποκόβει” τα φτερά της και καταστρέφει τα όνειρά της. Η καλή νεράιδα Ελένη δίνει συμβουλή στη Μαρία, που μοιάζει να είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη.

Ένα φωτεινό μήνυμα, σαν από άλλο πλανήτη, έρχεται ξαφνικά από την καλή νεράιδα της Μαρίας, την Ελένη Φουρέιρα!

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα ήταν ξεχωριστή με το strass hair piece, το οποίο είχε ως στόχο να τονίσει την ασυνήθιστη και εξωπραγματική εμφάνισή της. Μόνο η Ελένη θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τέτοιου είδους εμφάνιση. Ωστόσο, αυτό το look μας θύμισε αρκετά την εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Met Gala το 2019, με μια μικρή απόκλιση.

Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα είχε κάνει μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως και το Bachelor 2, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την συμμετοχή της στη σειρά, που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, αλλά συνοδεύεται από ένα τραγούδι. Μέσα από αυτή τη συμμετοχή αποτυπώνει και προβάλει και τη διαφορετικότητά της.Πηγή: tilestwra.com