Ούτε λоύσα, оύτε φόρεμα-uπερπαραγωγή: Η Φαίη Σκορδά πήγε ντυμένη έτσı στα μπоυζоύκια και την παραδέχоνται όλоι

Η Φαίη Σκορδά σπάνια ξενυχτάει διασκεδάζοντας σε νυχτερινά μαγαζιά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, με την πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου, φαίνεται πως η Φαίη άλλαξε λίγο τις συνήθειές της. Ενώ είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της, τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της και τα δύο της αγόρια, η Φαίη είχε αποφύγει τις βραδινές εξόδους τα τελευταία χρόνια, εκτός αν αυτό ήταν απόλυτα αναγκαίο για επαγγελματικούς λόγους.

Η σπάνια εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στα μπουζούκια

Η Φαίη Σκορδά πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια και την παραδέχονται όλοι

Την προηγούμενη νύχτα όμως, η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου αποτελούσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τη Φαίη Σκορδά να απολαύσει και να διασκεδάσει. Λίγο πριν αυτό, είχε παρευρεθεί σε ένα λαμπερό κοσμικό event με μία φίλη της και αφού η παρέα θα συνέχιζε αποφάσισε να κάνει το βήμα και να πάει σε ένα μπουζούκι μετά από πολύ καιρό.

Έτσι λοιπόν, η Φαίη Σκορδά συνοδευόμενη από τη συνεργάτιδά της, Σοφία Ραφτοπούλου,  βρέθηκε σε ένα νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει φορώντας ένα τζιν καμπάνα, ένα λευκό πουκάμισο και ένα δερμάτινο σακάκι που της ταίριαζαν πολύ, η εμφάνισή της ήταν πολύ κομψή.

Ωστόσο, η Φαίη είχε μια ευχάριστη έκπληξη εκεί. Κατά τύχη, συνάντησε στο μαγαζί την πρώην συνεργάτιδά της, τη Σάσα Σταμάτη, με την οποία μάλιστα φωτογραφήθηκαν και μαζί. Επίσης, στο μαγαζί είδαμε τον Κώστα Κόκλα να συνομιλεί με τον διάσημο σκηνοθέτη τηλεοπτικών επιτυχιών, Βασίλη Θωμόπουλο, και για λίγο, ο Μάνος Ιωάννου βρέθηκε στην παρέα τους.

H Tάνια Μπρεάζου.

Ο Κώστας Κόκλας με τον Βασίλη Θωμόπουλο.

Η ΜορφούλαΠηγή: tilestwra