Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μετακομίζει στο εξωτερικό με την οικογένειά του

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρέθηκε στο στόχαστρο του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, όταν τον επέκρινε για τη στάση που κράτησε απέναντι στην πρωτοφανή καταστροφή που συνέβη στην περιοχή.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, σε συνέντευξη του στο Magazine του News 24/7, αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να κάνει στη ζωή του το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού όπως είπε πρόκειται να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο απ’ όπου και κατάγεται κατά το ήμισυ.

Ο γνωστός τραγουδιστήςκατοικεί τα τελευταία χρόνια στο Πήλιο, όμως οι πρόσφατες πλημμύρες φαίνεται πως τον αναγκάζουν να το εγκαταλείψει.

«Παρόλο που είμαι μισός Κύπριος, αφού η μητέρα μου είναι Σαλονικιά, αγαπώ την Κύπρο βαθιά και καθοριστικά για την ύπαρξή μου. Δεν αισθάνομαι ότι έφυγα ποτέ. 34 χρόνια τώρα επιστρέφω μέσα μου καθημερινά στο πληγωμένο μου νησί. Αυτές όμως τις μέρες επαναπατρίζομαι κυριολεκτικά», δήλωσε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

«Το κάνω με βαθιά συγκίνηση, τόσο για όσα ξαναβρίσκω εκεί, όσο και για τους φίλους, την κοινότητα και τα τοπία που αφήνω στο Πήλιο, το οποίο όμως θα επισκέπτομαι όσο ο αγώνας των Σταγιατών συνεχίζεται», πρόσθεσε.

«Ούτως ή άλλως στην Ελλάδα θα βρίσκομαι πολύ συχνά, οπότε πιστεύω πως δε θα μου λείψει. Η φύση της εργασίας μου άλλωστε, όπως και ο χαρακτήρας μου, δεν επιτρέπουν κάποιον πραγματικά μόνιμο τόπο διαμονής. Χαίρομαι πάντως που επιστρέφω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου φέρνοντάς της την οικογένεια που δεν είχα όταν έφευγα.

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά μου να τη γνωρίσουν και να τη ζήσουν, πριν ανοίξουν τα φτερά τους και αφήσουν το σπίτι. Εύχομαι να τα στερεώσει όπως στερέωσε και μένα. Άλλες προσδοκίες δεν έχω από αυτήν. Μόνο ευγνωμοσύνη», συνέχισε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.tilestwra