«Ο Αντώνης Βαρδής έδωσε κατάρα στον γιο του να μη το κάνει και εκείνος το έκανε. Τον είχα σαν γιο μου κι αυτός…»

Η Φιλοθέη Μωβ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Ελισάβετ Οικονόμου και ξέσπασε κατά του γιου του άνδρα της, Γιάννη Βαρδή.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, που δεν παραβρέθηκε στη συναυλία «Με μια αγκαλιά τραγούδια» από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, στο Καλλιμάρμαρο, στη μνήμη του μεγάλου συνθέτη, αποκάλυψε τον λόγο της απουσίας της, ενώ άφησε αιχμές και για τον Γιάννη Βαρδή.

Γιατί δεν πήγε στη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή η Φιλοθέη Μωβ

Όπως υπογράμμισε «το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω και να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα, γιατί θα αισθανόμουν ότι θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του. Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι “δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου…”. Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει κάποια πράγματα που πρέπει να ελέγξω».

Οι σχέσεις της Φιλοθέης Μωβ με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή

Όσον αφορά την έλλειψη επικοινωνίας με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη και Καλλιστώ, η Φιλοθέη Μωβ επεσήμανε «δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει, είτε τον καλό σου, είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη, κλειδώνοντας όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη, ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν “φεύγουν” οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα βέβαια. Στο νεκροταφείο πήγαινα τους πρώτους μήνες πάρα πολύ συχνά, μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό ότι τόση ενέργεια δε μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα τετράγωνο πραγματάκι. Έχω συνεχίσει τη ζωή μου, αλλά δεν έχω ξαναπαντρευτεί».tilestwra