Ο γιατρός θα το πάρει το κορίτσι.. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έβαλε το νυφικό που δεν τόλμησε καμία και έδειξε το λαμπερό μονόπετρο

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ετοιμάζεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας με το σύντροφό της, Νεκτάριο, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη.

Ο γιατρός που είναι ερωτευμένη

Ο Νεκτάριος είναι παθολόγος σε δημόσιο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας και γνωρίστηκε με την πρώην παίκτρια του Survivor μέσω κοινών γνωστών.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα πριν από λίγες μέρες, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς πραγματοποιήθηκε και ο αρραβώνας τους.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδειξε το δαχτυλίδι στις τηλεοπτικές κάμερες και υπογράμμισε «λοιπόν, αυτό το δαχτυλίδι είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων! Έγινε χθες το βράδυ, έγινε μια επισημοποίηση. Αυτός το θέλει πάρα πολύ σύντομα, το θέλει μέχρι και τον Δεκέμβρη. Άμα προλάβουμε, γιατί κι εγώ πού να προλάβω».

Σε πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανέβασε stories από γνωστό οίκο νυφικών, όπου πρόβαρε διάφορα φορέματα, εκ των οποίων ένα φαίνεται πως της τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή, αφού ήταν το μοναδικό με το οποίο έβγαλε φωτογραφία.

Εννοείται πως οι ακόλουθοί της φίλοι της ευχήθηκαν «η ώρα η καλή», με πολλούς να επισημαίνουν πόσο της πηγαίνει το νυφικό.

fanpage