«Ο Θεός και οι Άγιοι μας προστάτευσαν»: Επέστρεψαν ασφαλείς οι Έλληνες που πήγαν για προσκύνημα στα Ιεροσόλυμα

Οι 61 εκδρομείς που επισκέφθηκαν τα Ιεροσόλυμα για να προσκυνήσουν στους Αγίους Τόπους επέστρεψαν ασφαλείς στην Κρήτη, παρά τη σφοδρή επίθεση που διαπράχθηκε από την Χαμάς στο Ισραήλ.

Ιεροσόλυμα: Ευτυχώς έφτασαν ασφαλείς στη Κρήτη

Οι προσκυνητές, οι οποίοι είχαν οργανώσει το ταξίδι τους μέσω της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε, κατάφεραν να επιστρέψουν ασφαλείς. Ο π. Παντελεήμων Μούγκουρος, εκπρόσωπος της μονής, δημοσίευσε μια ανάρτηση δηλώνοντας ότι, όταν άρχισαν να ακούνται οι σειρήνες πολέμου, οι προσκυνητές ήταν ήδη καθοδόν προς το αεροδρόμιο. Η επιστροφή τους στην πατρίδα τους αποτέλεσε ανακούφιση, με την πίστη στο Θεό και τον Αγιούς τους να τους συνοδεύει σε αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Επιστρέψαμε ασφαλείς !!!! Μια αόρατη δύναμη μας προστάτευε σε όλην την διάρκεια της εκδρομής μας καθώς 61 άτομα ακολούθησαν την Ιερά Μονή μας στους Αγίους Τόπους αλλά κάθε φορά μετρούσαμε 62 άτομα !

Για άλλους σύμπτωση για εμάς όχι ! όταν ξεκίνησαν οι σειρήνες , τα αντιαεροπορικά και ο πόλεμος ήμασταν στον δρόμο για το αεροδρόμιο ! Δύσκολη η κατάσταση αλλά με την βοήθεια του Θεού και του Αγίου μας ζήσαμε το θαύμα μας επέτρεψαν να πετάξουμε βλέποντας από το αεροπλάνο τους καπνούς και τους βομβαρδισμούς και καταφέραμε να επιστρέψουμε. Δυστυχώς άλλα γκρουπ από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια εγκλωβίστηκαν εκεί και προσευχόμαστε για αυτούς αφού είμαστε σε επικοινωνία !

Ένα ταξίδι συναισθημάτων που ζήσαμε εκεί σε όλο το μεγαλείο του ! Δόξα το Θεό πάντων ένεκεν να ξαναζήσουμε αυτό το ταξίδι στην Αγία Γη σύντομα !”

Η ανάρτηση στο Facebook:

tilestwra